Kennel Millgrove's -

uppfödning av norfolkterrier

Tyvärr blev den parade tiken inte dräktig, så nu dröjer det till nästa ev. kull.

 

 

Blogg

På G

2019-06-09

Det är de små nu, när ögonen öppnats och de snart kan få kontakt med omvärlden. Än så länge är det äta-sova som gäller och vi har inte kommit till stadiet när svansarna viftar för första gången. Men långt borta är det inte.

Lexie är fortsatt lugn och stabil. Hon njuter av sina  små  trädgårdspromenader, snokar runt i rabatterna, tar en vända ut i ridbanan, rullar sig med stor njutning i gräset och tillåter sig t.o.m. att delta lite i det allmänna hundlivet i köket. Men så slår henne tanken - valparna! Raskt upp för trappan och då ska matte genast vara där och öppna dörren så hon kan komma in och kolla att allt är under kontroll.

Jag har fått göra en liten ommöblering i valplådan, halva är nu täckt av tidningar och den andra halvan av pläd. Då kan alla parter välja efter tycke och smak, eller kanske allra mest efter kroppstemperatur. 

Första kloklippet är också avklarat, när klorna fastnar i pläden är det dags. Så klart var det ingen som protesterade, det är de ännu för små för.

En vecka till så flyttar hela gänget ner till valphage och mängder av nya saker kommer att introduceras i valparnas liv. Inte alla kommer att uppskattas...

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)