Kennel Millgrove's -

uppfödning av norfolkterrier

Tyvärr blev den parade tiken inte dräktig, så nu dröjer det till nästa ev. kull.

 

 

Blogg

Härliga tider

2019-06-30

Vädrets makter har verkligen varit på uppfödarens sida. Jo visst, det är varmt och valpar tål inte värme så bra men jag har turen att kunna erbjuda en sval och skuggig valphage ute. Och det gillar de verkligen.

Ur sin innehage kommer de inte, ännu så länge!, av egen kraft utan jag får lyfta dem. Men sedan kan de själva, fast de bara är fem veckor, tas sig nerför trappan som innebär tre trappsteg och ut i friheten. Ja, den är ganska begränsad men de är  helt nöjda. Mamma Lexie är med dem och jag håller koll genom köksfönstret. De har ännu inte listat ut varifrån mattes röst kommer när jag lutar mig ut och pratar med dem. :)

När de blir trötta, och de blir de ganska fort, de är små ännu, så går de till trappan och försöker klättra upp, vilket de ännu inte klarar. De har en bur ute att sova i och det gör de ibland men helst vill de in. De är de första valpar jag haft som gnäller för att komma in i sin hage, andrar tjatar för att komma ut.

Idag har jag klippt deras klor, passade på när de var trötta och då var det inga protester. Avmaskningen var inte populär! Jag  hoppade över vägningen, de äter bra och växer som de ska, jag väntar tills de är sex veckor.

Första valpköparen har varit på besök och mottogs med entusiasm. Hon överlämnade valet av valp till mig för hur skulle man kunna välja någon framför den andre när alla är så makalöst söta och góa. De är som alla noffevalpar, okomplicerade och lättsamma.

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)